Játék-Programok | Szoftverek | Telefon-PDA-GPS

Archive for február, 2009

Sunbelt: ingyenesen letölthető vírusírtó

by admin on feb.18, 2009, under Vírusírtók

A Sunbelt Software elérhetővé tette azonnali ingyenes vírus- és kémprogram eltávolító eszközét, a VIPRE Rescue alkalmazást. Számos esetben előfordulhat, hogy aktív védelem mellett is pop-up hirdetési ablakok tűnnek fel a képernyőn, vagy gyanúsan lecsökken a számítógép teljesítménye, míg extrém esetekben a károkozók az antivírusok telepítését is megakadályozhatják. Ebben az esetben nyújt azonnali segítséget és megoldást a vírusok, kémprogramok és egyéb károkozók ellen a VIPRE Rescue, amely ingyenesen letölthető, segítségével pedig az egész számítógép néhány perc alatt megtisztítható.

A naponta frissülő VIPRE Rescue eltávolító eszköz a VIPRE Antivirus+Antispyware vírusirtó napi 30-60.000 új károkozóval, kémprogrammal és trójai szoftverrel bővülő adatbázisán alapszik, gyorskeresésével mindössze pár perc alatt, automatikusan eltávolítja a számítógépről a károkozókat. Segítségével jelenlegi vírusvédelmét, kémprogram eltávolítóját a programok eltávolítása nélkül is próbára teheti, vagy rendszeresen használhatja a hagyományos vírusirtók által nagy számban mellőzött kémprogramok és trójai szoftverek  esetenkénti felderítésében.

Forrás: Sunbelt.hu

1 Comment : more...

Operációs rendszer: Microsoft Windows 7

by admin on feb.10, 2009, under Operációs rendszer

Rövidesen megvásárolhatjuk a Microsoft Windows XP vagy a Microsoft Windows Vista utódjának tekinthető Microsoft Windows 7 operációs rendszert. Annak érdekében, hogy a komolyabb hibákat a hivatalos forgalomba kerülés előtt kiszűrhessék a Microsoft ingyenesen és kötelezettségvállalás nélkül letölthetővé tette a Windows 7-et. A február 10-ig letöltött rendszert továbbra is lehet aktiválni és egészen augusztusig használható lesz. Jó hír, hogy mindkét (Vista, Xp) rendszerről megoldható az upgrade.

A Windows 7 minimális rendszerigénye: 1 GHz-es processzor, 1 GB memória, 16 GB szabad hely a merevlemezen, DX9-támogatás 128 MB memóriával (ezek az adatok a végleges kiadásig még változhatnak). Persze ilyen konfiguráció esetében számíthatunk arra, hogy lassú lesz a rendszer.

Leave a Comment :, more...

A Second Life virtuális világa

by admin on feb.09, 2009, under Online Játékok

A Second Life egy olyan 3D-s virtuális világ, amelyet teljes mértékben az ottlakók építettek és alakítottak ki. A 2003. évi bevezetés óta ez a társadalom jelentősen növekszik, mely mára elérte a többmilliós lélekszámot. A lakók a föld szinte összes részén megtalálhatók.

E világba történő belépéssel egy hatalmas digitális kontinens tárul a szemed elé megszámlálhatatlan lehetőséggel, mely során kapcsolatot teremthetsz más lakókkal, szórakozhatsz, tapasztalatot szerezhetsz és új lehetőségeket fedezhetsz fel, ahol lehetőséged van saját otthont és üzletet is kialakítani.
Környezetedben találkozhatsz társaiddal, akikkel üzletelhetsz és ezáltal jövedelemhez is juthatsz. Ez a kereskedelem a Second Life belső világában zajlik, ahol a hivatalos devizanem a Linden dollár, amely átváltható USD-re.

Amennyiben többet szeretnél megtudni a Second Life-ról látogasd meg a magyarorszgági Second Life portált!

Leave a Comment : more...

Blizzard: World of Warcraft (wow)

by admin on feb.08, 2009, under Online Játékok

A Blizzard játéka, a World of Warcraft (WOW) új távlatokat nyitott meg az internetes szerepjátékokban (MMORPG). Azeroth világának eddig soha nem látott mélységei tárultak fel, felfedeztük a hegységekből, sivatagokból, erdőségekből és ki tudja még, miből álló, kiterjedt háromdimenziós világot. A Warcraft-univerzumban olyan kasztokból és fajokból kiindulva alkothatjuk meg karakterünket, mint az Emberek, Sötét Elfek, Orkok, Taurenek és Törpék. Az Internetes többjátékos mód segítségével játékosok ezreinek van lehetősége közös kalandozásokra. A folyamatosan változó játékmenet havonta frissül a rendszeresen feltöltött új küldetéseknek és tárgyaknak köszönhetően, ezek biztosítják a csaknem végtelen játékidőt.

2 Comments :, more...

Need for Speed: új irányok

by admin on feb.01, 2009, under Játék-Programok

Tizenöt év; több mint 40 ország; csaknem 100 millió eladott játék. Mára a Need for SpeedTM név rajongók milliói számára jelent egyet a száguldás önfeledt élményével, valamint a rebellis utcai és vagány pályaversenyek benzingőzös életstílusával.

Az Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) fellebbentette a fátylat a franchise elkövetkező 12 hónapra vonatkozó fejlesztéseiről: a sorozat új platformokat, új műfajokat, új médiumokat tervez meghódítani. A Need for Speed három, egymástól független sorozat létrehozásával kíván egyedi és személyre szabott élményt nyújtani a versenyzés legkülönfélébb rajongóinak; ezek a szimuláció, az akció és az árkád-stílusú versenyzés.

Minden sorozatot erősen specializált csapatok fejlesztenek, melyek igyekeznek a lehető legszínvonalasabb versenyélményt biztosítani az autórajongók nemzetközi táborának – akár az adrenalindús akciót, akár az árkádos bulizást, akár az élethű szimulációt részesítik előnyben.

„Felismertük, hogy a versenyjáték-rajongók egyedi igényeit testre szabott játékélménnyel tudjuk leginkább kielégíteni. A realisztikus, pontos fizikai modellel dolgozó autószimulátortól a falrengető rendőrségi üldözésekig minden közönségnek másfajta játékot kínálunk” mondta Keith Munro, a Need for Speed marketingosztály alelnöke. „Mindegyik játék elmélyült, gazdag és izgalmas versenyélményt kínál. Lehetővé tesszük a játékosoknak, hogy kiválasszák a játékstílusuknak leginkább megfelelő versenyjátékot.”

www.needforspeed.com

Leave a Comment : more...

Looking for something?

Use the form below to search the site:

Still not finding what you're looking for? Drop a comment on a post or contact us so we can take care of it!

Archives

All entries, chronologically...